ZAALHUUR OF LOKAAL GEBRUIK


Naar wens kunt u gebruik maken van onze training / vergader faciliteit, deze is per dag deel te huur inclusief of exclusief eten en/of drinken.


Deze ruimte beschikt over al het noodzakelijke lesmateriaal als een beamer, whiteboard, flip over en WIFI. De zaal is gelegen op de eerste verdieping en heeft een grote raampartij voor natuurlijke licht inval.


De ruimte isgeconditioneerd. De pantry ruimte naast de zaal is voorzien van alle gemakken, u kunt hier gebruik maken van een lunch of korte pauze. Dit kan natuurlijk ook beneden in de lunchroom of bij mooi weer op ons dakterras.


Tevens is deze ruimte te huur voor groepen, denk aan een bijvoorbeeld een cursus of workshop. Tevens kunnen wij een teambuildingspel aanbieden. (online opdrachten)


Wij zijn gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer (metro station Hesseplaats voor de deur), bus lijn 35 en volop gratis parkeergelegenheid in de buurt. Wij zitten op 5minuten van de snelweg A20.


Informeert u gerust naar de mogelijkheden of reserveer via bovenstaand tabblad "contact"


Prijs zaalhuur is per dag dagdeel (ochtend, middag, avond) Exclusief horeca en btw. De horeca is uitsluitend bij te boeken, zelf meegenomen consumpties zijn niet toegestaan. U kunt ook kiezen voor een van onze arrangementen met een all in prijs wij informeren u graag.

Activiteitenagenda


Er zijn momenteel geen berichten.

of dichtbij_het_hart op Instagram

 128378