Dichtbij het hart


 
 

ZAALHUUR OF LOKAAL GEBRUIK

Naar wens kunt u gebruik maken van onze training / vergader faciliteit, deze is per dag deel te huur inclusief of exclusief eten en of drinken.

Deze ruimte beschikt over al het noodzakelijke les materiaal als een beamer, white board, flip over en WIFI. De zaal is gelegen op de eerste verdieping en heeft een grote raampartij voor natuurlijke licht inval. De ruimte is 

geconditioneerd. De pantry ruimte naast de zaal is voorzien van alle gemakken, u kunt hier gebruik maken van een lunch of korte pauze. Dit kan natuurlijk ook beneden in de lunchroom.

Tevens is deze ruimte te huur voor groepen denk aan een bijvoorbeeld een cursus of workshop.

Wij zijn gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer (metro station Hesseplaats voor de deur) bus lijn 35 en volop gratis parkeergelegenheid in de buurt. Wij zitten op 5 minuten van de snelweg A20.

 

Informeert u gerust naar de mogelijkheden of reserveer via bovenstaand tabblad "contact"

Prijs zaalhuur is per dag dagdeel (ochtend, middag, avond) of per uur. Exclusief horeca en btw. De horeca is uitsluitend bij te boeken, zelf meegenomen horeca wordt niet toegestaan. U kunt ook kiezen voor een van onze arrangementen met een all in prijs. (zie arrangementen tabblad)